Behov for computer sleeve

Der er flere og flere der fortryder at de ikke erhvervede sig et computer sleeve, http://computer-sleeve.dk/. Det er fordi at folk bliver ved med at smadre deres Windows PC fra Dell, Samsung, ACER eller ASUS. Det kan også være at de ødelægger Apple computer, og det er heller ikke sjovt. Det er altså alt sammen, fordi at de valgte ikke at bruge deres computer sleeve. Det kan også være fordi at de slet ikke havde et computer sleeve, og det er jo endnu mere dumt.

Det er altså ret skørt, og jeg er sådan set ikke et eneste sekund i tvivl om, at når det kommer til at bruge et computer sleeve, så er det bare om at holde fast. Jeg er simpelthen så glad for dette, og jeg håber også, at jeg på en eller anden måde en eller anden dag kommer til at gøre dette. Der er altså ingen tvivl om, at når det kommer til folk der ikke bruger et computer sleeve til deres PC eller Mac fra Windows eller Apple, så er det mig en gåde hvorfor. Det giver jo ingen mening, at have et så dyrt produkt, og så alligevel ikke være i stand til at kunne sige, at det rent faktisk er nødvendigt at bruge et computer sleeve.

Det giver slet ingen mening, nu hvor man i dag kan få så mange forskellige fede ting. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at du med et computer sleeve beskytter din computer langt bedre. Det er altså derfor, utroligt dumt ikke at gøre det, og jeg ville da virkeligt ønske, at der en eller anden dag ville blive tændt et lys inde i hovedet på folk. Der er jo slet ingen tvivl om, at det er sådan det fungerer i realiteten. Så jeg håber snart at se at folk begynder at bruge et computer sleeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *