Bo med stil i New York

taxi-cab-381233_640Hvis du skal besøge New York, er det nærliggende at gøre dine overnatninger til en del af oplevelsen, ved at tjekke ind på et af byens mange luksushoteller. New York har nemlig hoteller i absolut verdensklasse, og vi har samlet de bedste af dem her:

The Plaza, Midtown West

The Plaza er uden tvivl et af New Yorks mest luksuriøse hoteller. Hotellet blev i 2008 renoveret for 400 millioner dollars, og hotellet tilbyder bl.a. kørsel i en Rolls-Royce, 24 timers conscierge service, 24 timers room service samt 24 timers butlerservice for hver opgang.

The Greenwich Hotel, TriBeCa

Dette ekstravagante hotel har 88 luksuriøst indrettede rum. Derudover har hotellet en unik undergrundspool, gratis Wi-Fi, en japansk spa, et moderne fitnesscenter og en trendy italiensk gourmetrestaurant. Der er oveni også gratis minibar og Nintendo Wii. Dette hotel kombinerer altså stilsikkert design, fordele som graits Wi-Fi og minibar og super lækre faciliteter.

Mandarin Oriental, Upper West Side

Dette hotel deler bygning med nogle af New Yorks bedste restauranter, og ligger lige ud til Central Park. Hotellet har derudover fantastiske faciliteter, så som en stor pool, en lækker spa og store badeværelser med jacuzzi. Dette hotel har altså både en beliggenhed og faciliteter i verdensklasse.

The Mark, Upper East Side

The Mark er et historisk hotel, oprindeligt opført i 1927 og genåbnet i 2009 som et af New Yorks mest luksuriøse hoteller. Hotellet har et moderne, samtidigt design, og en bar og restaurant med en af byens absolut bedste kokke. Værelserne er desuden dekoreret med lækre designer møbler og den nyeste teknologi.

ESTA er krævet ved ophold på mindre end 90 dage

Når man skal besøge New York og andre steder i USA, er det vigtigt at man inden da ansøger om et ESTA, der giver en indrejsetilladelse i USA. Man kan finde mere information herom på siden NemtESTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *