Gode resultater med proteinpulver

Efter at have brugt proteinpulver i godt og vel fem år, ved jeg nu med sikkerhed, at det ganske enkelt bare er det bedste produkt, til at øge ens træningsindsats. Det forholder sig nemlig sådan, at mine venner og jeg, for mange år siden indgik en aftale om, at vi skulle forsøge med forskellige produkter, hvis vi vel og mærke fik lyst til at prøve andre. Mange af mine venner startede ligesom jeg selv også med proteinpulver, men efter et år, begyndte de langsomt at falde af. Enkelte af dem opgav helt det at træne, men langt de fleste fortsatte, men begyndte hurtigt på andre produkter som kreatin og weight gainer. De mente dengang, at jeg også skulle skifte, men jeg vidste allerede dengang, at det var meget bedre for mig, at blive ved med at bruge proteinpulver, og der er jo vist heller ingen tvivl om, at jeg havde mere en ret. Ser vi på mig selv og mine venner i dag, er det tydeligt.

Forskel på kreatin og proteinpulver

Der er altså virkeligt stor forskel på proteinpulver og alle de andre produkter derude. De giver dog alle sammen det samme indtryk, og derfor er det også så svært at skelne dem fra hinanden. Ikke desto mindre, er det altså i dag tydeligt at se, at jeg har en langt pænere krop end mine venner, og den er meget mere i balance. Det er altså ikke kun min overkrop, eller arme, eller bryst, der er kanon, det er hele kroppen. Det er lykkedes enkelte af mine venner, også at opnå flotte resultater med produkter som kreatin, men det er ikke hele kroppen, og oftest kun et enkelt segment af deres muskelmasse det er lykkedes for dem på. Det er altså også derfor, at jeg med sikkerhed i dag ved, at det virkeligt er proteinpulver der bedst og mest effektiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *