Tyve går også efter din Mac oplader

I disse dage hvor det efterhånden er på mode at rende rundt med hundedyre telefoner, laptops og tablets, skal man passe godt på sine ting, da dyrere genstande på samme tid betyder, at det bliver mere fordelagtigt for tyveknægtene, når de roder i folks lommer og tasker. En af de mest irriterende ting, som de er begyndt at stjæle er din Mac oplader.

Det er ikke blot voldsomt irriterende, at man ikke kan oplade sin Mac, men det er samtidigt også ret dyrt at skulle erstatte sin Mac oplader. Man tænker typisk ikke over, at tyve ville spilde deres tid på at tage risikoen ved blot at stjæle en oplader, men når man tænker over det, så koster det jo alligevel en del.

Derfor skal man altid sørge for at beskytte og holde øje med alle sine ejendele, da man typisk ikke tænker over, hvor meget man kommer til at mangle den enkelte del, hvor den rent faktisk er væk. Universiteter har været hårdt ramt, fordi de studerende føler sig lidt for trygge og derfor har en tendens til at lade deres ting ligge fremme. Og så lægger den nærmeste gruppe jo ikke lige mærke til, om det lige præcis den samme person, der kommer forbi og pakker tingene sammen. Det er især, at det er Apple produkter, at man skal passe på, da alle ved at det er dyre produkter, og at det nok er muligt for tyvene at få afsat selv en Mac oplader uden de store problemer.

Derfor skal man være opmærksom på, især som Mac ejer, at man i høj grad er udsat for at de langfingrede kigger forbi, hvis man ikke er opmærksom på sine ejendele. Det er i princippet lige meget hvad man får stjålet, det er altid møg irriterende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *